DUNJA KEUKEN

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 571 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Dunja Keuken. Meer weten? Ontdek meer

9 dec 2022 om 22:11 het was het heerlijk hoor bedankt voor het eten ik was thuis en ik dacht ga ik eten bestellen en was het lekker hoor
8 dec 2022 om 21:35 Eten kwam 45 min later en was koud. Weinig smaakvol.
4 dec 2022 om 20:22 Heerlijk eten met grote porties en aardige bezorger.
27 nov 2022 om 21:09 Altijd snel en optijd klaar voor afhalen zoveel keuze en is altijd genieten Dunja is en blijft m'n vaste restaurant!
25 nov 2022 om 21:47 Geselecteerd op goede recensies, maar het viel eigenlijk wat tegen. Porties waren aan de kleine kant. Niet de beste roti die we ooit hebben gegeten, jammer want niet echt goedkoop. Wel precies op tijd bezorgd
21 nov 2022 om 14:01 Best roti place in Haarlem in terms of taste and quality! Portions are slightly smaller (I would like to see more greens) than last year but still delicious
19 nov 2022 om 19:46 Tot nu toe lekkerste roti in Haarlem. Supersnel en vriendelijk bezorgd. Miste hooguit wat gele sambal voor erbij maar dat is te overzien. Was erg lekker!
13 nov 2022 om 10:54 heerlijk Surinaams eten!
2 nov 2022 om 22:00 Super bezorging. Alles bijelkaar behoorlijk duur. 45 eurietjes voor twee gerechten is veel. Ja toch.
24 okt 2022 om 9:10 Food and delivery were excellent. The app indicated it would take another 40 minutes for the food to arrive, so I was outside walking the dogs. The delivery guy called and waited for me to arrive. Great food, good service - highly recommended.
7 okt 2022 om 15:10 Weer altijd lekker en vers! Kan bijna nooit kiezen wat k wil Dunja is zeker een echte aanrader
3 okt 2022 om 21:01 Mijn favoriet, en supersnelle bezorging! Alleen was de roti anders.. minder smaak en het roti vel was niet gaar.. jammer